Hola😜
Toinen viikko saatu kĂ€yntiin ja maanantai aamulla klo:7.00 nĂ€ytti tĂ€ltĂ€ kun reippailtiin duuniin😭 Ihan kuin Suomessa yhtĂ€ pimeÀÀ.

Sunnuntaina kÀytiin Fun kauppakeskuksessa. Mentii bussilla sekÀ taksilla kun vÀhÀn seikkailtiin...YllÀri oli kun pÀÀstiin perille...kaikki kaupat oli KIINNI! Mutta kahvilat ja ruokapaikat oli kyllÀ auki...no eikun taksii ja takas.

Tiistaina oli lyhyt pÀivÀ 8-13 töissÀ koska menimme illalla tutustumaan paikalliseen ammattikouluun. Jonne taas painelimme tietysti bussilla ja tÀssÀ kuva siitÀ matkasta..kuva kertoo loput!

Olimme ajoissa paikalla ja kuljeskeltiin kylĂ€llĂ€. Tunti alkoi 17.30 ja loppui 19.30. Elena oli vastassa meitĂ€ ja ohjasi luokkaan ja poistui. Tunti oli siis espanjan kielellĂ€ tietysti mutta opetttaja "esitteli" asiat hyvin selkeĂ€sti ja kaikki 3/20 oppilasta puhui englantia. No aihe oli sitten mielenkiintoinen..kuinka hammaslÀÀkĂ€rin avustajan kuuluu antaa instrumentit lÀÀkĂ€rille. Joo tĂ€mĂ€ aihe pisti pikkasen naurattaa koska "meidĂ€n asiakkailla" harvemmilla on hampaita😂😂
Mutta kuuluu heidĂ€n opiskeluun yhtenĂ€ osana. TĂ€ssĂ€ siitĂ€ pari otosta. Opiskelijat ottivat hyvin meidĂ€t vastaan ja Sinikin puhua palatti englantia kuin vanha tekijĂ€đŸ‘Œ



TÀnÀÀn keskiviikkona taas kerran Sinin kanssa " yritettiin " mennÀ rannalle. SÀÀ ei ollu otollinen niin mentiin taas busseilla seikkailemaan ja löydettiin iso ja halpa kauppakeskus. Joten hyvÀ pÀivÀ.



Viikonloppuna onneksi kÀytiin rannalla. TÀstÀ siitÀ kuvia








TĂ€mĂ€ teksti oli Tanjan raapustama😋


Kommentit

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit